Douăzeci şi două de persoane sunt dispărute după ce o alunecare de teren a lovit o cazarmă din Vietnam, duminică, în provincia Quang Tri. Ar putea fi cea mai importantă pierdere a armatei în vreme de pace în Vietnam, ţară care se confruntă cu cele mai grave inundaţii din ultimii ani, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la începutul lunii octombrie, ploi torenţiale au cauzat alunecări de teren soldate cu cel puţin 70 de decese în zona centrală a Vietnamului, iar următoarele zile se preconizează că vor fi alte precipitaţii importante.

“Am avut încă o noapte fără somn”, a declarat ministrul Apărării, Phan Van Giang.

Alunecarea de teren de duminică vine la câteva zile după ce o altă altă alunecare de teren a dus la moartea a 13 persoane, majoritatea soldaţi, într-o provincie învecinată, Thua Thien Hue.

În provincia respectivă, salvatorii cauză cel puţin 15 muncitori din construcţii care sutn dispăruţi după o alunecare de teren într-o zonă muntoasă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.