Un colonel venezuelan, susţinător al lui Nicolas Maduro, a fost rănit, marţi, în cursul evenimentelor de sprijinire a autoproclamatului preşedinte Juan Guaidó, a anunţat ministrul Apărării, generalul Vladimir Padrino.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Denunţ violenta agresiune a cărui victimă a fost colonelul Yerzon Jimenez Baez (...), rănit de un glonţ la gât pe autostrada Francisco Fajardo", în faţa bazei aeriene La Carlota din Caracas, a scris ministrul pe Twitter.

Ministrul consideră că responsabili pentru împuşcarea colonelului sunt "liderii politici ai opoziţiei".

Leopoldo López, liderul opoziţiei din Venezuela, fost primar al Caracasului, a fost eliberat marţi din arest la domiciliu de forţele opoziţiei.

Juan Guaidó, autoproclamat preşedinte al Venezuelei, recunoscut de peste 50 de state, i-a îndemnat apoi pe venezueleni să se mobilizeze pentru faza finală a „Operaţiunii Libertate”.

Guvernul de la Caracas caracterizează această mişcare drept lovitură de stat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.