Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen urmează să efectueze săptămâna aceasta o vizită la Kiev, unde se va întâlni cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, anunţă marţi CE, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ursula von der Leyen urmează să efectueze această vizită înaintea unei reuniuni speciale la Varşovia, în weekend, anună un purtător de cuvânt al CE, Eric Mamer.

Ea urmează să fie însoţită de către Înaltul Reprezentat UE pentru Politică Externă şi de Securitate Josep Borrell, precizează el.

”Preşedinta @vonderleyen şi Înaltul Reprezentant @JosepBorrellF se vor duce săptămâna aceasta la Kiev pentru a se întâlni cu preşedintele @ZelenskyyUa înaintea evenimentului #StandUpForUkraine care va avea loc sâmbătă la Varşovia”, anunţă pe Twitter Eric Mamer, scrie AFP.

Preşedinta CE urmează să fie al doilea reprezent de rang al Uniunii Europene (UE) care efectuează o vizită în Ucraina de la începutul războiului rus.

Preşedinta Parlamentului European (PE) Roberta Metsola a efectuat săptămâna trecută o vizită în Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.