Un avion al companiei Southwest Airlines care zbura de la New York către Dallas a trebuit să aterizeze de urgenţă la Philadelphia marţi dimineaţă după ce unul dintre motoare s-a defectat, iar bucăţi din el au lovit geamul avionului, conform unui pasager, scrie CNN.O persoană a murit şi alte şapte au primit îngrijiri medicale după ce motorul s-a descompus în zbor, o fereastră, aripile şi fuzelajul fiind afectate în urma acestui incident

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI O persoană a murit şi alte şapte au primit îngrijiri medicale după ce motorul unui avion al Southwest Airlines s-a descompus în zbor

„Am plecat de la aeroportul LaGuardia către Dallas şi ne aflam la vest de Philadelphia când am pierdut motorul din partea stângă şi atunci ne-am îndreptat spre Philadelphia”, a declarat pasagerul zborului 1380.

„Bucăţi ale motorului au lovit geamul avionului şi au rănit un pasager. Nu am alte detalii în această privinţă. Mai multe persoane cu pregătire medicală s-au ocupat de pasagerul rănit”, a adăugat el.

Site-ul de monitorizare a zborurilor, Flightaware, a confirmat că avionul Boeing 737 şi-a modificat traiectoria când se afla deasupra statului Pennsylvania şi s-a îndreptat spre Philadelphia.

Conform informaţiilor CNN, un pasager a fost transportat la spital.

Compania Southwest a emis un comunicat în care precizează că este la curent cu faptul că zborul a fost redirecţionat către Philadelphia. „Adunăm mai multe informaţii”, se arată în comunicat.

Videoclipuri de la faţa locului arată avionul înconjurat de echipaje de urgenţă.

Aeroportul din Philadelphia a anunţat că avionul a aterizat în siguranţă şi că persoanele care folosesc aeroportul se pot aştepta la întârzieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.