Explozia puternică, produsă luni într-un cartier din Baltimore a fost provocată de o avarie la o conductă de gaz. În urma deflagraţiei trei case au fost distruse şi o persoană a murit, iar mai mulţi copii sunt căutaţi sub dărâmături, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei persoane au fost rănite grav iar alte cinci au fost prinse sub casele distruse, au declarat pompierii. 

Fotografiile de la faţa locului care au ajuns în spaţiul public arată distrugerile în urma exploziei şi pe pompierii care caută victime printre moloz. 

O femeie a murit iar echipele de intervenţie continuă să caute oameni, a postat departamentul de pompieri din Baltimore pe Twitter, adăugând că trei persoane au fost găsite în stare critică. 

"Mai multe case au explodat. Cel puţin 5 persoane blocate, printre care şi copii. O alertă de prăbuşire şi de gradul doi a fost emisă", a afirmat departamentul. 

Vecinii au declarat că ferestrele şi uşile au fost spulberate, a relatat The Baltimore Sun. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.