Mai multe persoane au fost spitalizate luni, după ce au fost rănite într-un incendiu uriaş într-un centru comercial, în nord-estul Moscovei, care a condus la evacuarea câtorva mii de oameni, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 23:19 - Paisprezece răniţi spitalizaţi în urma incendiului la mallul din Moscova

Paisprezece persoane au fost spitalizate luni, după ce au fost rănite într-un incendiu într-un centru comercial, în nord-estul Moscovei, din care au fost evacuate câteva mii de persoane, relatează AFP.

Incendiul, care a izbucnit luni seara, a cuprins aproape 1.000 de metri pătraţi, iar fumul s-a răspândit pe mai bine de 70.000 de metri pătraţi în incinta complexului comercial, potrivit pompierilor.

”Paispreze persoane au fost spitalizate, dintre care patru se află în stare gravă”, a anunţat viceprimarul Moscovei Piotr Biriukov, citat de agenţia Interfax.

Viceprimarul a anunţat că incendiul a fost stins.

Patru persoane blocate în interiorul centrului comercial au fost salvate.

Peste 200 de pompieri şi 60 de vehicule au fost mobilizate să stingă incendiul, a cărui cauză era necunoscută imediat.

Cel puţin 14 persoane au fost rănite, dintre opt au fost spitalizate, a declarat o sursă din rândul salvatorilor pentru Interfax.

Patru persoane se aflau în continuare în centrul comercial, potrivit unui oficial de rang înalt de la Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, Ilia Denisov.

”Ele se află în spatele unor uşi ermetice. Încercăm s ajungem la ele. Pompierii se deplasează cu atenţie din cauza fumului şi căldurii mari”, a declarat el, citat de agenţia Tass.

Peste 200 de pompieri şi 60 de vehicule au fost mobilizaţi să lupte împotriva incendiului, a cărui cauză nu era cunoscută imediat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.