Un vehicul a intrat luni dimineaţă în două staţii de autobuz, la Marsilia, a ucis un pieton şi a rănit altul, după care a fost interceptat în sectorul de poliţie Vieux-Port, care l-a reţinut pe şofer, potrivit unor surse din cadrul poliţiei, relatează AFP. De asemenea, surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul este cunoscut poliţiei pentru infracţiuni minore şi a acea probleme psihice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul care a ucis cu maşina o persoană la Marsilia suferea de probleme psihice

Bărbat care a intrat cu maşina în două staţii de autobuz din Franţa, omorând cel puţin o persoană, este cunoscut poliţiei pentru infracţiuni minore şi are problem psihice, a declarat o sursă din poliţie, citată de Reuters.

Bărbatul reţinut, în vârstă de 35 de ani, nu ar fi din Marsilia, potrivit unei surse din cadrul poliţiei.

O persoană a fost ucisă iar alta rănită de un vehicul care a intrat în două staţii de autobuz, la Marsilia; un suspect a fost arestat

Un vehicul a intrat luni dimineaţă în două staţii de autobuz, la Marsilia, a ucis un pieton şi a rănit altul, după care a fost interceptat în sectorul Vieux-Port de poliţie, care l-a reţinut pe şofer, potrivit unor surse concordante din cadrul poliţiei, relatează AFP.

Incidentele au avut loc între ora (locală) 8.30 (9.30, ora României) şi 9.30 (10.30, ora României), potrivit acestei surse.

Un furgon Renault Master a intrat într-o primă staţie de autobuz, în arondismentul al 13-lea, şi a rănit grav o persoană, iar apoi în altă staţie de autobuz, în arondismentul al 11-lea, şi a omorât o femeie.

Vehiculul respectiv a fost oprit de către poliţie, câteva minute mai târziu, în sectorul Vieux-Port, iar brigada anticriminală a procedat la reţinerea şoferului.

”Operaţiune a poliţiei în curs. Evitaţi sectorul Vieux-Port bulevardul Charles Livon”, a anunţat ulterior, pe Twitter, Poliţia din Bouches-du-Rhône.

Potrivit unor jurnalişti AFP aflaţi la faţa locului, sectorul Vieux-Port este complet încercuit, iar numeroase efective de poliţie, pompieri şi militari se aflau la faţa locului

Bărbatul reţinut, în vârstă de 35 de ani, nu ar fi din Marsilia, potrivit unei surse din cadrul poliţiei.

Poliţiile judiciare de la Marsilia şi Lyon au fost sesizate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.