Ministrul ucrainean al Apărării,Oleksii Reznikov, a transmis, duminică, un mesaj în care vorbeşte despre ”72 de ore de rezistenţă”, lucru pe care lumea nu îl credea posibil. ”Nu doar am rezistat, continuăm cu încredere să luptăm cu ocupantul rus”, a transmis oficialul rus, afirmând că sprijinul pentru Ucraina trebuie să fie mai puternic, pentru că siguranţa fiecăruia depinde de acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”72 de ore de rezistenţă! Lumea nu a crezut. Lumea se îndoia. Dar nu doar am rezistat, continuăm cu încredere să luptăm cu ocupantul rus”, a transmis, pe Twitter, ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov.  

Acesta afirmă că ucrainenii au arătat lumii că nu trebuie să se teamă de Rusia.  

”Sprijinul pentru Ucraina trebuie să fie mai puternic! Siguranţa ta depinde de noi”, a mai transmis oficialul ucrainean. 

Lupta pentru controlul capitalei Kiev continuă duminică, în timp ce occidentalii pun presiune pe Moscova, excluzând bănci ruseşti din platforma bancară Swift şi pregătindu-se să livreze arme Ucrainei  

Kremlinul a asigurat duminică că este pregătit să negocieze cu Ucraina, propunând ca loc de întâlnire Gomel din Belarus, ţară de unde Rusia şi-a încercuit vecinul, în timp ce preşedintele rus a salutat "eroismul" forţelor sale militare 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.