Ministerul rus al Apărării a publicat miercuri, imagini video cu o coloană de tancuri şi vehicule militare despre care afirmă că părăsesc Peninsula Crimeea pe un pod de cale ferată, după încheierea exerciţiilor militare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - „Echipamentele de luptă şi personalul militar vor fi livrate cu trenuri militare către punctele de desfăşurare permanentă a unităţilor. La sosire, echipamentul va fi deservit şi pregătit pentru efectuarea următoarei etape a antrenamentului de luptă”, a mai precizat Ministerul Apărării.
„Un convoi separat de vehicule de serviciu a traversat un alt pod ”, a transmis armata, conform agenţiei de presă TASS.
Imaginile au arătat tancuri, vehicule de luptă de infanterie şi unităţi de artilerie autopropulsate.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - O parte din trupe se vor întoarce la bazele lor permanente, mai specifică ministerul, conform Reuters.
 

Preşedintele american Joe Biden a declarat, marţi, că peste 150.000 de soldaţi ruşi sunt încă plasaţi la graniţa cu Ucraina, după ce Occidentul a privit cu scepticism anunţul Moscovei referitor la o retragere parţială.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.