Mandatul lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO a fost prelungit cu un an, până în octombrie 2024, a anunţat secretarul general al Alianţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Geoană, după prelungirea mandatului: Într-un moment de mare complexitate, vom continua să apărăm cei peste 1 miliard de cetăţeni din statele membre, să întărim valorile democratice şi libertatea de a gândi şi de a ne alege propriile destine

„Mircea Geoană a fost un remarcabil secretar general adjunct al NATO şi un mare sprijin pentru mine personal într-un moment critic pentru securitatea euro-atlantică. Abilităţile sale politice, expertiza şi tactul în condiţii de presiune continuă să fie atuuri puternice pentru Alianţa noastră transatlantică. În semn de recunoaştere a muncii sale, i-am prelungit mandatul de secretar general adjunct cu un an, până la jumătatea lunii octombrie 2024. Îi mulţumesc lui Mircea pentru dăruire şi aştept cu nerăbdare să ne continuăm munca împreună”, a transmis secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

Geoană şi-a preluat funcţia în octombrie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.