Focuri de armă au putut fi auzite lângă sediul central al YouTube din San Bruno, nordul Californiei, transmite Reuters. Atacatorul ar fi fost o femeie, care a murit. Şeful Poliţiei din San Bruno, Ed Barberini, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că trei victime au fost transportate la spital, iar o femeie a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Atacatorul de la sediul central al YouTube a fost o femeie

O femeie este suspectată ca fiind persoana care a tras mai multe focuri de armă lângă sediul central al YouTube, potrivit NBC News.

Sursa citată menţionează că femeia a murit.

Şeful Poliţiei din San Bruno, Ed Barberini, a anunţat, într-o conferinţă de presă că trei victime au fost transportate la spital, iar o femeie a murit, cel mai probabil prin împuşcare.

Barberini susţine că dintre cele trei victime, una este în stare critică, una în stare gravă, iar o a treia în stare mai puţin gravă.

La locul incidentului au fost trimise ambulanţe, iar poliţia a avertizat să fie evitată zona. Spitalul General din San Francisco a anunţat că deja tratează pacienţi în urma incidentului, însă nu a făcut precizări în legătură cu starea acestora.

Stanford Health Care a anunţat că are în îngrijire 4 - 5 persoane în urma incidentului, conform ABC News.

Angajaţi YouTube au anunţat prezenţa unui trăgător activ.

Un angajat a scris pe Twitter că oamenii părăsesc panicaţi clădirea.

"Eram într-o şedinţă şi s-a auzit cum trepida podeaua. Prima oară am crezut că este cutremur", a scris acesta.

Conform unor informaţii încă neconfirmate, atacatorul este o femeie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.