Explozii au fost auzite, sâmbătă, la primele ore în capitala Ucrainei, Kiev, şi în oraşul din vest Lviv, a informat presa locală, scrie Reuters. Primarul Vitali Kliciko a anunţat că salvatori şi medici au intervenit de urgenţă la locul unei explozii. O persoană a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă devreme, sirenele de raid aerian s-au auzit în cea mai mare parte a Ucrainei.

Nu a existat nicio confirmare oficială a exploziilor.

Reuters nu a putut verifica imediat informaţiile.

Salvatorii şi medicii se aflau la locul unei explozii de sâmbătă devreme la periferia Kievului, a declarat primarul Capitalei, Vitali Kliciko, într-o postare online.

Explozia a avut loc în districtul Darnytskyi din Kiev, a spus Kliciko într-un mesaj pe aplicaţia de mesagerie Telegram. Este districtul de sud-est al Kievului, pe malul stâng al râului Nipro.

Kliciko a adăugat că informaţiile despre răniţi sunt în curs de confirmare.

O persoană a fost ucisă şi mai multe rănite în urma atacurilor cu rachete care au lovit Kievul sâmbătă dimineaţă, a declarat primarul Vitali Kliciko. Apărarea antiaeriană încerca să protejeze oamenii, a adăugat Kliciko într-un mesaj pe Telegram, „dar inamicul este nemilos”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.