Un bărbat care şi-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan în care se desfăşura procesul penal al lui Donald Trump, şi care era în stare critică a murit, a anunţat poliţia, citată de CNN. Înainte de a-şi da foc, bărbatul a împrăştiat nilşte foi volante coinţinând teorii ale conspiraţiei. Poliţia nu a stabilit dacă incidentul are legătură cu procesul lui Trump. El a spus că bărbatul a postat despre incident pe reţelele de socializare şi că prezenţa sa pe internet va face parte din ancheta în curs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Bărbatul care şi-a luat foc în faţa tribunalului din Manhattan unde avea loc procesul lui Donald Trump a murit, a declarat pentru CNN un înalt oficial al poliţiei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Şeful Departamentului de Poliţie din New York, Jeffrey B. Maddrey, a precizat că bărbatul se află în Unitatea de Arşi Cornell.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Şeful detectivilor NYPD, Joseph Kenny, a declarat că poliţia nu a stabilit dacă incidentul are legătură cu procesul lui Trump. El a spus că bărbatul a postat despre incident pe reţelele sociale şi că prezenţa sa pe internet va face parte din ancheta în curs.

Maddrey a relatat că bărbatul a intrat într-un parc situat chiar vizavi de tribunalul unde Trump era judecat, şi-a deschis rucsacul şi a scos foile, pe care le-a împrăştiat în parc.

„Şi apoi a scos o canistră şi a turnat pe el un fel de lichid – un lichid despre care credem că este un catali – şi şi-a dat foc”, a declarat Maddrey într-o conferinţă de presă.

Oamenii şi poliîiştiii din zonă au încercat să stingă focul folosind hainele şi extinctoarele, a spus Maddrey.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.