Una dintre cele patru persoane rănite duminică seara într-un atac armat asupra unei maşini, în sudul oraşului Malmo, a decedat, a anunţat luni poliţia suedeză, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacul, comis într-un cartier rezidenţial, a şocat locuitorii şi alimentează îngrijorări cu privire la o intensificare a violenţelor armate în al treilea cel mai important oraş suedez.

Potrivit presei suedeze, victimele se aflau într-o maşină în momentul în care persoane înarmate au deschis focul asupra vehiculului, după care au fugit.

Un locuitor, Samiuddin Ahmadi, a declarat pentru postul SVT că două gloanţe rătăcite au ajuns în apartamentul său şi că l-au ratat cu puţin pe fiul său.

Poliţia a anunţat că unul dintre cei patru bărbaţi din maşină a murit din cauza rănilor.

Starea sănătăţii celorlalţi trei era neclară.

Autorităţile au anunţat că anchetează acest caz ca pe o tentativă de asasinat.

La fel ca alte oraşe suedeze mari, Malmo se confruntă, în ultimul deceniu, cu o intensificare a violenţelor armate, adesea legate de răfuieli între bande infracţionale rivale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.