Anthony Barajas, celebru pe reţeaua de socializare TikTok, a murit în weekend din cauza unor răni, în urma unuiatac armat într-un cinematograf din California, soldat cu încă o victimă, a anunţat poliţia locală, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul, în vârstă de 19 ani, şi o prietenă a sa, Rylee Goodrich, au asistat lunea trecută la proiecţia filmului ”American Nightmare 5: Fără Limite” într-un cinematograf din Corona, un oraş situat la aproximativ 75 de kilometri de Los Angeles, în momentul în care un bărbat a deschis focul.

Fimul se desfăşoară într-un viitor distopic, în care crimele sunt legale o zi pe an.

Cei doi tineri, care se aflau între puţinii spectatori veniţi la film în acea seară, au fost descoperiţi de către personalul cinematografului, la sfârşitul proiecţiei.

Rylee Goodrich a murit la faţa locului, iar Anthony Barajas, grav rănit, a fost t ransportat la spital.

El a murit din cauza rănilor sâmbătă, a anunţat Poliţia din Corona.

Anthony Barajas, cunoscut online sub pseudonimul ”itsanthonymichael”, avea aproximativ un milion de abonaţi pe reţeaua de socializare TikTok, pe care posta înregistrări video scurte care îi documentau viaţa de zi cu zi.

UN SUSPECT ÎN VÂRSTĂ DE 20 DE ANI

Poliţia a arestat un suspect în vârstă de 20 de ani, Joseph Jimenez, şi a anunţat că privilegiază pista unui ”atac gratuit”.

”O armă de foc şi alte probe care-l leagă de scena crimei au fost descoperite” la domiciliul suspectului, au precizat forţele de ordine.

Obiecte au fost furate în timpul atacului, însă nu acesta pare să fie mobilul, potrivit poliţiei, care precizează că Joseph Jimenez a acţionat singur şi că nu avea, aparent, vreo legătură cu victimele.

Statele Unite se confruntă cu o intensificare a violenţei armelor de foc, catalogată drept o ”epidemie” de către preşedintele american JoeBiden.

America a înregistrat peste 19.000 de omucideri cu arme de foc în 2020, un an marcat de o intensificare a omuciderilor în toate oraşele americane.

În 2012, un bărbat puternic înarmat a ucis 12 persoane într-un cinematograf la Aurora, în California, în timpul proiecţiei "The Dark Knight Rises".

Une star de TikTok décède après une fusillade dans un cinéma californien
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.