Craig Silverman, prezentator al unui post de radio deţinut de grup media conservator, a declarat că emisiunea sa a fost brusc oprită şi anulată pentru că l-a criticat pe preşedintele Donald Trump, relatează cnn.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Silverman avea emisiune la postul 710 KNUS din Denver în fiecare sâmbătă dimineaţă, timp de trei ore. “Craig Silverman Show” s-a difuzat timp de aproape cinci ani la postul deţinut de Salem Media Group, însă sâmbătă emisiunea a fost oprită la jumătatea timpului care îi era alocat şi scoasă din grilă.

Craig Silverman a explicat, pentru CNN, că a vorbit în emisiune despre realităţile cazului suspendării lui Donald Trump. Conducerii postului de radio nu i-a plăcut faptul că l-a criticat pe Trump, a adăugat bărbatul. De atunci, emisiunea lui Silverman a fost scoasă de pe site-ul postului, link-ul cu pagina respectivă ducând la un mesaj “404 Error”.

Sâmbătă, Silverman vorbea despre Roy Cohn, fostul avocat personal al lui Trump, în momentul în care emisia s-a oprit şi directorul de programe a venit la el şi i-a spus: “Ai terminat”.

Silverman este şi partener la o firmă de avocatură din Denver, iar în 2016 el l-a votat pe Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.