Zona peajului de la Narbonne sud a fost incendiată din nou sâmbătă seara, în marja unei manifestaţii a ”vestelor galbene”, la două săptămâni după ce a fost incendiată cu ocazia unei acţiuni similare, potrivit unor surse concordante, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit către ora locală 21.00 (22.00, ora României), potrivit pompierilor, care confirmă astfel o informaţie a site-ului L'Indépendant.

Contactat de AFP, grupul Vinci Autoroutes nu a fost în măsură să evalueze, sâmbătă seara, pagubele.

66.000 DE MANIFESTANŢI LA ”ACTUL V”

Mobilizarea ”vestelor galbene” a înregistrat un recul clar în toată Franţa, sâmbătă, la ”actul V”, la ora locală 18.00 (19.00, ora României) înregistrându-se 66.000 de manifestanţi, faţă de 126.000 la aceeaşi oră sâmbăta trecută, potrivit unor date prezentate de Ministerul de Interne.

Această a cincea zi de manifestaţie naţională avea valoarea unui test pentru Executiv, după anunţurile lui Emmanuel Macron vizând să pună capăt unei crize sociale fără precedent, născută pe reţele de socializare, cu scopul de a-şi striga revendicările fiscale şi economice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.