Un pasager al companiei aeriene americane United Airlines a fost înţepat de un scorpion în timp ce zbura de la Houston la Calgary, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Animalul a căzut din compartimentul de deasupra scaunului de la clasa Business unde Richard Bell servea prânzul, a povestit soţia acestuia, Linda.

“Soţul meu a simţit ceva în păr. L-a scos din păr şi a căzut pe masă. Când l-a apucat de coadă, l-a înţepat”, a spus ea pentru CNN.

Femeia a explicat că Bell a încercat să împingă scorpionul de pe tavă, iar acesta a aterizat pe culoarul dintre scaune, atrăgând atenţia unui alt pasager care a strigat : “Dumnezeule, un scorpion”.

Însoţitoarele de bord au prins rapid animalul şi l-au aruncat la toaletă.

“Însoţitorii noştri de bord au ajutat un pasageri care a fost înţepat de ce pare să fi fost un scorpion, la bordul unui avion, săptămâna trecută”, a anunţat United Airlines într-un comunicat.

Linda Bell a mai povestit că un alt pasager i-a dat soţului ei un medicament antihistaminic.  

“Echipajul nostru a consultat imediat un medic MedLink aflat la sol, care a ghidat (însoţitorii de bord- n.r.) pe parcursul incidentului şi a dat asigurări echipajului că nu îi pune viaţa în pericol” pasagerului, se adaugă în mesajul companiei.

Personal medical a aşteptat aeronava la aterizarea pe aeroportul Calgary pentru a prelua bărbatul înţepat.

Nu este clar cum a ajuns scorpionul în avion. Înainte de cursa către Calgary, avionul zburase din Costa Rica la Houston.

Astfel de incidente sunt rare, dar nu fără precedent. Un scorpion a înţepat o femeie în 2015, la bordul unei curse de la Los Angeles la Portland, Oregon.

Incidentul a avut loc în aceeaşi zi în care un alt pasager al United Airlines, care urma să zboare de la Chicago, a fost dat jos cu forţa din avion. Scandalul a rezonat în întreaga lume, utilizatorii reţelelor sociale din Statele Unite, China şi Vietnam cerând boicotarea celui de-al treilea mare operator aerian american, în funcţie de traficul de pasageri, şi oprirea practicii de suprarezervare a locurilor.

Acţiunile United Continental au închis miercuri în scădere cu 1,1%, iar marşi au coborât cu 4,4%.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.