Un oficial de rang înalt al Hezbollah a promis că Israelul va plăti un preţ mare oricând va începe o ofensivă terestră în Fâşia Gaza şi a anunţat sâmbătă că gruparea sa militantă cu sediul în Liban este deja „în centrul bătăliei”, conform AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comentariile adjunctului liderului Hezbollah, şeicul Naim Kassem, au venit în timp ce Israelul a bombardat şi a lansat atacuri cu drone în sudul Libanului, iar Hezbollah a lansat rachete spre Israel.

Pentru Hezbollah, ceea ce se întâmplă la graniţa Liban-Israel are un scop clar, a spus Kassem:

„Încercăm să slăbim inamicul israelian şi să-i facem să ştie că suntem pregătiţi”. Oficialii Hamas au spus că, dacă Israelul începe o ofensivă terestră în Gaza, Hezbollah se va alătura luptei.

„Credeţi că, dacă încercaţi să zdrobiţi rezistenţa palestiniană, alţi luptători ai rezistenţei din regiune nu vor acţiona?” a întrebat Kassem într-un discurs rostit sâmbătă, în timpul funeraliilor unui luptător Hezbollah.

„Suntem astăzi în centrul bătăliei”, a anunţat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.