Un număr de 28 de oameni au fost ucişi într-un atac împotriva unui autobuz care circula pe autostradă în regiunea Deir al-Zor din Siria, în apropiere de graniţa cu Irakul, un incident despre care locuitorii din zonă afirmă că a fost o ambuscadă împotriva unui vehicul armat, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu există alte informaţii despre incidentul din regiunea controlată de armata siriană şi de miliţii susţinute de Iran, aflată în apropiere de oraşul Palmira.

Un dezertor a afirmat că vehiculul atacat transporta soldaţi şi membri ai miliţiilor pro-guvernamentale care îşi terminaseră permisiile şi se întorceau la baza lor.

O altă sursă a spus ce cel puţin 30 de soldaţi au fost ucişi, majoritatea fiind membri ai Brigăzii a patra de elită din armata siriană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.