Un tren la bordul căruia se aflau congresmeni republicani a lovit un camion de gunoi miercuri, iar o persoană care nu face parte dintre aleşi a decedat, a anunţat Casa Albă, iar altă persoană a fost grav rănită, relatează AFP:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două persoane se aflau la bordul camionului lovit de tren, au declarat numeroşi aleşi.

”Trenul care ducea aleşi republicani la seminarul nostru a fost implicat într-o coliziune, însă Rebecca şi cu mine suntem bine. Securitatea şi medici se află la bord şi ajută la păstrarea scenei şi tratează rănile”, a scris pe alesul Bradley Byrne pe contul său oficial pe Twitter.

”Trenul a lovit un camion de gunoi. Ei le cer medicilor de la bord să vină să-i ajute. Dr. Marshall îi ajută pe ce care sunt răniţi”, scrie pe contul de Twitter al alesului Roger Marshall, care este medic.

”Suntem bine cu toţii”, a anunţat, tot pe Twitter, alesul Pete Sessions.

”Suntem bine, dat trenul nostru a lovit un camion de gunoi”, a scris Greg Walden, adăugând o fotografie cu un camion distrus.

Membri republicani ai Camerei Reprezentanţilor şi Senatului se duceau miercuri la Greenbrier, în Virginia de Vest, la vest de capitală, Washington, la un seminar anual de trei zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.