O macara de 20 de metri înălţime a căzut pe un şantier de construcţie şi pe caze din zonă, în estul Londrei, omorând o persoană şi rănind alte patru, au anunţat serviciile de salvare din capitala britanică, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O macara de 20 de metri a căzut peste un imobil de apartamente aflat în construcţie şi două case”, au anunţat miercuri pompierii, care au efectuat o ”operaţiune de salvare complexă”.

Serviciile de salvare au anunţat că au înregistrat patru răniţi, dintre care doi au fost spitalizaţi cu răni la cap.

”Din nefericire, în pofida eforturilor serviciilor noastre de urgenţă, o a cincea persoană a fost găsită moartă la faţa locului”, a anunţat un purtător de cuvânt al serviciilor de salvare.

Un reprezentant sindical, Jerry Swain, de la Sindicatul Unite Alliance, a solicitat o anchetă, ale cărei concluzii preliminare ar urma să fie ”publicate peste câteva săptămâni şi nu luni sau ani, pentru ca să se evite accidente similare în viitor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.