O persoană a fost ucisă, iar alte 44 au fost rănite duminică, într-un accident de autorcar care s-a izbit într-un zid, pe o autostradă, în Elveţia, potrivit agenţiei elveţiene de presă ATS, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei persoane au fost rănite grav, iar celelalte prezentau răni uşoare, potrivit ATS, care citează poliţia cantonului Zurich.

Vehiculul, exploatat de o filială a companiei germane de autocare Flixbus, asigura o legătură între Genova (Italia) şi Düsseldorf (Germania), potrivit agenţiei.

Cauza accidentului, care a avut loc către ora locală 4.15 (5.15, ora României), pe o autostradă, în apropiere de Zurich, era necunoscută imediat, însă frigul glacial ar fi putut să joace un rol, potrivit agenţiei.

Traficul rutier a fost închis pe porţiuni importante ale autorstrăzii după accident, potrivit ATS şi postului public elveţian de televiziune RTS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.