Un incendiu important a izbucnit în cel mai mare parc de distracţie din Suedia, la Göteborg (vest). şi s-a extins mai ales într-un nou spaţiu acvatic care nu a fost încă deschis publicului, anunţă autorităţile, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imagini publicate de presa locală apar flăcări care distrug un tobogan acvatic şi o coloană importantă de fum negru care se ridică deasupra oraşului.

Serviciile de urgenţă din regiune le-au cerut persoanelor din zonă ”să rămână înăuntru şi să închidă uşile, ferestrele şi ventilaţia”, din cauza fumului dens.

Poliţia a anunţat că imobile adiacente au fost evacuate şi că asista serviciile de salvare.

Este prea devreme să se spună că este vorba despre o incendiere voită şi pentru a se evalua pagubele, anunţă într-un comunicat poliţia.

”Un incendiu important a izbucnit în Parcul acvatic Liseberg Oceana (...). Incendiul a izbucnit la una dintre atracţiile acvatice, în exteriorul clădirii, şi s-a extins apoi la întreaga clădire”, anunţă într-un comunicat Liseberg.

Parcul acvatic face parte dintr-un proiect de extindere a parcului de distracţie şi urma să fie deschis cel mai târziu în 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.