În satul Velyki Kopani, capturat temporar în regiunea Herson, invadatorii sunt în panică după ce grupul lor de rachete Grad MLRS a fost lovit, transmite Ukrinform.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ocupanţii sunt în mare panică în Velyki Kopani... A fost lovit un întreg cluster al lor Grad MLRS pe teritoriul pieţei neterminate. A fost lovit şi personalul", a postat pe Facebook Serhii Khlan, membru al Consiliului Regional Herson.

Potrivit informaţiilor sale, unităţile de militanţi din Daghestan au fost atacate. Este încă imposibil de calculat numărul pierderilor, deoarece nimeni nu are voie acolo, a precizat Khlan.

După cum s-a raportat, invadatorii ruşi s-au îndepărtat de râu pe malul stâng al regiunii Herson, dar o parte din muniţie şi echipament este plasată în apropierea malului râului Dnipro - în Nova Kakhovka, Kakhovka şi Hornostayivka.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.