Un fost trăgător de elită al armatei americane a comis un atac armat în centrul Floridei, unde a ucis patru persoane - inslusiv un bebebluş în braţele mamei sale - au anunţat autorităţile, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suspectul - dentificat ca fiind Bryan Riley - a ucis un bărbat în vârstă de 40 de ani, o femeie în vârstă de 33 de ani şi pe fiul acesteia, în vârstă de trei luni, şi pe bunica copilului, în vârstă de 62 de ani, într-o zonă rezidenţială în comitatul Polk, în Florida, a anunţat duminică şetiful comitatului, Grady Judd. 

Bryna Riley, în vârstă de 33 de ani, care purta o vestă antiglonţ, a rănit, de asemenea, o fată în vârstă de 11 ani, după care s-a predat poliţiei în urma unui schimb de focuri intens, potrivit şerifului.

Un veteran al războaielor din Irak şi Afganistan, bărbatul a declarat poliţiei că este un ”supravieţuitor” şi că a luat metamfetamină.

Suspectul a mai declarat poliţiei, fără să dea amînunte, ”ştiţi de ce am făcut asta”, a declarat Grady Judd, citat pe reţele de socializare.

Rănit în timpul atacului armat, fostul trăgător de elită a fost transportat de urgenţă la un spital local, unde a încercat, din nou, să atace poliţişti, şi a fost sedat.

După ce a primit îngrijiri medicale, el a fost transferat la o închisoare locală.

Motivul atacului nu era clar imediat, a subliniat Grady Judd. 

O anchetă este în desfăşurare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.