Un Ferrari F430 F1 Coupe care i-a aparţinut preşedintelui american Donald Trump, scoasă la licitaţie, nu a ajuns la preţul minim cerut, relatează Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Experţii evaluaseră maşina la 350.000 de dolari, iar preţul minim cerut era de 250.000 de dolari. În cele din urmă, licitaţia s-a oprit la 240.000 de dolari, astfel că automobilul de lux nu a mai fost vândut.

Câteva ore mai târziu, casa de licitaţii a dat publicităţii un comunicat potrivit căruia maşina a fost vândută în cele din urmă după încheierea licitaţiei, cu 270.000 de dolari.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Casa de licitaţii nu a precizat cine a cumpărat vehiculul.

Trump a cumpărat maşina în 2007, nouă, şi a înregistrat-o pe numele Trump Tower. El a vândut-o patru ani mai târziu, iar al doilea proprietar a scos-o la licitaţie.

Auotmobilul are un motor V8, de 4,3 litri, şi 490 de capi putere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.