”O anchetă aprofundată cu privire la cauza incendiului şi motivului pentru care s-a extins atât de repede” este necesară, a declarat un consilier local din Kensington and Chelsea, Nick Paget-Brown, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Există întotdeauna îngrijorări cu privire la securitatea la incendii în blocurile turn, a declarat el, subliniind că imobilele Consiliului ”sunt inspectate regulat”.

”Câteva sute de persoane” s-ar fi aflat în Grenfell Tower la momentul izbucnirii incendiului, în noaptea de marţi spre miercuri, a estimat reprezentantul cartierului Kensington and Chelsea.

Ela declarat pentru BBC News că în turn sunt peste 130 de apartamente.

Însă ”nu ştim încă cine era înăuntru” când aizbucnit incendiul.

Situaţia a fost complicată de faptul că incendiul a izbucnit în mijlocul nopţii, când mai toată lumea doarme, a spus el.

”Atunci când vom avea mai multe informaţii le vom împărtăşi şi sunt sigur că brigaza pompierilor va face la fel”, a spus consilierul.

Nick Paget-Brown a lăudat Brigada Pompierilor din Londra, despre care a spus că face ”o treabă minunată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.