Un român în vârstă de 38 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un copac care a fost doborât de vântul puterni din oraşul maltez Mriehel, informează poliţia, conform The Malta Independent. Bărbatul se numea Dan Udrea, avea doi copii mici şi era de şapte ani în Malta. MAE a anunţat că femeia este în stare stabilă, anunţă MAE şi că aceasta va beneficia de întreaga asistenţă consulară necesară, inclusiv în ceea ce priveşte repatrierea trupului neînsufleţit al soţului ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia se regăseşte atât în presa din Malta, cât şi pe contul de Facebook al Comunităţii Românilor din Malta.

De altfel, românii aflaţi în Malta au înceut să se mobilizeze pentru a strânge fonduri necesare repatrierii trupului neînsufleţit al lui Dan Udrea.

Presa din Malta susţine că Udrea şi soţia sa tocmai îşi lăsaseră copiii cu bunica lor, mama bărbatului, şi se îndreptau spre serviciu.

MAE: Românca rănită în Malta după ce un copac a căzut pe maşina în care se afla este în stare stabilă; va primi întreaga asistenţă consulară necesară
CITEȘTE ȘI MAE: Românca rănită în Malta după ce un copac a căzut pe maşina în care se afla este în stare stabilă; va primi întreaga asistenţă consulară necesară

Singurul pasager din maşină, soţia sa, în vârstă de 32 de ani, se află la spital după ce a suferit răni grave.

Cei doi români locuiau în oraşul Mosta, un oraş din regiunea nordică a Maltei.

Poliţia a fost alertată în jurul orei 6:30 dimineaţa iar drumul a fost blocat temporar. O anchetă a fost demarată de autorităţile malteze.

MAE a anunţat că starea femeii este stabilă şi că va beneficia de întreaga asistenţă consulară necesară, inclusiv în ceea ce priveşte îndeplinirea formalităţilor pentru repatrierea trupului neînsufleţit al soţului ei.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.