Corpul unui bebeluş, fără cap, a fost găsit la începutul săptămânii pe plaja Roda de Berà, o comună situată în sudul Cataloniei, în nord-estul Spaniei, la câtyeva zile după ce corpul unei femei a fost găsit pe o plajă la Tarragona (nord-est), relatează El Pais.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un muncitor care a intrat în tură luni, la ora locală 8.30 (9.30, ora României), a crezut că a văzut o păpuşă.

După ce şi-a dat seama că este vorba despre un cadavru uman, şi-a alertat şeful, care a chemat poliţia.

Garda Civilă şi serviciile de urgenţă au fost trimise la faţa locului şi au confirmat că era vorba despre corpul unui băieţel, care nu poate fi identificat din cauza stării avansate de descompunere în care se afla.

Primarul din Roda de Berà a anunţat că una dintre pistele privilegiate este că copilul a fost victima ”mare mortum”, o expresie folosită pentru a desemna migranţi la Marea Mediterană în timp ce încearcă să o traverseze către Europa.

Copilul ar avea 2-3 ani şi nu purta slip, ci ”un costum de bebeluş, un fel de salopetă şi o jachetă. Nu era îmbrăcat de plajă”, a precizat primarul.

O analiză ADN urma să fie efectuată.

Cu câteva zile mai înainte, corpul dezmembtrat al unei femei a fost găsit pe altă plajă, în provincia Tarragona.

Însă, pentru moment, în acest stadiu al anchetei, nu s-a făcut nicio legătură între cele două descoperiri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.