Un bărbat a deschis focul în timpul unei petreceri, în Colorado, şi a ucis şase persoane, după care s-a sinucis, a anunţat poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia din Colorado Springs fost chmată să intervină într-un parc de rulote, duminică, unde a găsi şase adulţi ucişi prin împuşcare şi un bărbat grav rănit.

Rănitul a fost transportat la un spital, unde a murit din cauza rănilor.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, tirurile au izbucnit într-o rulotă, în care familii s-au adunat la o aniversare.

”Suspectul, prietenul unei femei care se află printre victime, s-a dus la faţa locului cu maşina, a început să tragă în participanţii la petrecere, iar apoi s-a sinucis”, a anunţat într-un comunicat poliţia.

”Anchetăm în continuare pentru a stabili mobilul” atacului, au anunţat forţele de ordine.

Niciunul dintre copiii prezenţi nu a fost rănit, potrivit poliţiei, iar toţi au fost preluaţi de membri ai familiilor lor.

Identitatea victimelor nu a fost dezvăluită.

În Statele Unite au avut loc în ultima perioadă o serie de atacuri cu arme de foc, la o intalaţie a serviciului de curierat FedEx, la Indianapolis, într-un imobil de birouri în California, într-un magazin alimentar la Boulder, în Colorado, şi în mai multe spa-uri la Atlanta.

Preşedintele american Joe Biden cataloga luna trecută violenţa cu arme de foc în Statele Unite drept o ”epidemie” şi o ”ruşine internaţională”.

Peste 43.000 de persoane au fost ucise cu arme de foc în Statele Unite în 2020, inclusiv sinucideri, potrivit Violence Archive, o asociaţie de cercetare a violenţei cu arme de foc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.