Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost arestat la Loughton, în sud-vestul Regatului Unit, după ce a intrat în mod voit cu maşina într-o femeie şi nişte adolescenţi la ieşirea dintr-o şcoală, omorând un băiat în vârstă de 12 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alte cinci persoane au fost rănite luni - o femeie în vârstă de 53 de ani, doi băieţi în vârstă de 15 ani, alt băiat în vârstă de 13 ani şi o fată în vârstă de 16 ani -, însă viaţa niciunuia nu era în pericol, a anunţat Poliţia din Essex.

Bărbatul, care conducea un automobil marca Ford Ka argintiu, a fost arestat şi acuzat de şase capete de tentativă de omor şi cauzarea unei morţi din cauza unui mod de conducere periculos.

El a fost acuzat de asemenea de provocarea unor răniri grave, la volan, de conducere fără să se fi asigurat şi de fugă de locul impactului.

Forţele britanice de ordine au cerut martorilor să le ajute la reconstituirea dramei. Unitatea specializată în accidente rutiere a lansat luni seara un apel către martori în vederea localizării Fordului Ka, cu numărul de înmatriculare LS08, ”susceptibil să fie avariat în partea din faţă”.

Unul dintre supravieţuitori, un băiat în vârstă de 15 ani care a fost rănit grav, a declarat la BBC că el crede că vehiculul i-a vizat în mod intenţionat.

El a declarat că mergea pe trotuar îmreună cu un prieten atunci când maşina a accelerat, în spatele lor, şi că i-a lovit în plin. Celelalte persoane lovite mergeau în apropiere.

Faptele s-au petrecut în faţa Debden Park High School, la Loughton, în Essex.

Potrivit BBC, poliţia îl suspecta pe Terry Glover, în vârstă de 51 de ani, pe care l-a interpelat pe reţele de socializare, cerându-i să o contacteze pentru a răspunde unor întrebări.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.