Un bărbat a fost ucis marţi de către armata israeliană, în urma unei presupuse tentative de atac cu cuţitul, în sudul Cisiordaniei ocupate, a anunţat armata, fără să precizeze imediat dacă este vorba despre un palestinian, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urmă cu puţin timp s-au transmis informaţii cu privire la o tentativă de atac cu cuţitul la o intersecţie (în aglomeraţia de colonii) Goush Etzion, la sud-vest de Betleem. Atacatorul a fost neutralizat”, a anunţat într-un comunicat armata.

Contactată de AFP, armata a precizat ulterior că bărbatul ”a fost ucis”.

Ministerul palestinian al Sănătăţii a anunţat într-un comunicat că verifică informaţii potrivit cărora forţe de ocupaţie israeliene au deschis focul asupra unui cetăţean la sud de Betleem.

Goush Etzio este o aglomeraţie de colonii israeliene situată în sudul Cisiordaniei, un teritoriu palestinian ocupat de Israel din 1967.

Peste 450.000 de israelieni trăiesc în colonii - considerate ilegale în dreptul internaţional - în Cisiordania ocupată, alături de 2,8 milioane de plaestinieni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.