Corpul unui bărbat a fost găsit duminică, în apropierea unei maşini incendiate, la Minneapolis, au anunţat autorităţile din acest oraş zguduit de revolte după moartea, la începutul săptămânii, a lui George Floyd, un afroamerican, la puţin timp după ce a fost arestat, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a intervenit duminică, spre ora locală 4.00 (12.00, ora României), în urma semnalării unei maşini incendiate, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei acestui oraş din nordul Statelor Unite, John Elder.

După ce pompieri au stins incendiul, agenţi de poliţie au găsit, la câţiva metri de maşina calcinată, cadavrul unui bărbat care prezenta contuzii.

Identitatea şi cauza morţii bărbatului nu au fost dezvăluite imediat.

Zona respectivă a fost închisă publicului, iar agenţi din cadrul poliţiei criminalistice acţionau la faţa locului.

O anchetă a fost deschisă.

O interdicţie de circulaţăie pe timpul nopţii a intrat în vigoare sâmbătă seara, la ora locală 20.00 (duminică, 4.00, ora României), până duminică la ora locală 6.00 (14.00, ora României).

O desfăşurare excepţională de forţe de ordine avea loc în vederea unei securizări a oraşului, pradă haosului după moartea lui George Floyd pe mâna poliţiei, o dramă care a provocat manifestaţii, uneori violente, în zeci de oraşe americane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.