Preşedintele american Joe Biden avut surpriza să fie fotografiat, în timp ce se ducea la reuniunea COP26, la Glasgow, de către un bărbat complet dezbrăcat, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a fost dezvăluit de către jurnalişti care călătoreau împreună cu şeful statului american, în timp ce Biden se ducea de la Edinburgh la Glasgow, unde are loc Conferinţa ONU privind modificările climatice (COP26).

”La un moment dat, în timp ce ne aflam pe nişte drumuleţe de ţară, un scoţian mare şi gol a apărut în picioare, la fereastră, şi a făcut o poză cortegiului cu telefonul”, dezvăluie ei într-o relatare.

Este neclar dacă Joe Biden l-a văzut pe scoţian din ”The Beast”, numele limuzinei blinadate a preşedinţilor americani.

În 2016, predecesorul lui Biden la Casa Albă, Donald Trump, a fost primit cu muzică de către un grup de muzicanţi mexicani, Juan Direction, la sosirea pe Aeroportul Prestwick din Glasgow.

Acest comitet de primire neaşteptat s-a format după ce Donald Trump, la acea vreme candidat în alegerile prezidenţiale americane, a anunţat că vrea săconstruiască un zid la frontiera de sud a Statelor Unite, cu scopul de a împiedica migranţi să intre pe teritoriul american din Mexic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.