Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat, sâmbătă seară, după ce a pătruns prin efracţie în palatul Versailles, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a venit la palat cu un taxi, după care a pătruns în incintă. Şoferul de taxi a fost cel care a alertat poliţia cu puţin înainte de ora locală 22.30, el spunând bărbatul respectiv purta un cearşaf şi pretindea că este rege. Poliţiştii au constatat, la sosirea la palatul Versailles, că un geam era spart, l-au găsit pe bărbat şi l-au arestat.

Parchetul din Versailles a confirmat faptul că un bărbat a pătruns în palat după ce a escaladat un zid, fără alte precizări.

O purtătoare de cuvânt al palatului a declarat pentru AFP că nu s-au înregistrat daune după incidentul de sâmbătă seară. “Este vorba de un bărbat care a pornit de la Paris spre Versailles şi i-ar fi zis şoferului de taxi că intenţionează să intre în palat. El a fost prins după ce a spart geamul unei uşi care permite accesul în galeria de jos”, a precizat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.