Un autobuz care transporta turişti din România a intrat marţi în coliziune cu un camion turcesc pe drumul dintre Ruse şi Biala, în Bulgaria, cel puţin zece pasageri fiind răniţi, relatează presa bulgară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul, care a avut loc pe drumul dintre satul Volovo şi oraşul Borovo, a fost anunţat la ora 12.20 la numărul de urgenţă 112.

Potrivit poliţiei, autocarul înmatriculat în România era condus de un şofer în vârstă de 36 de ani şi se deplasa în direcţia Biala. Într-o curbă la stânga, a derapat şi a acroşat lateral un camion turcesc, condus de un bărbat de 50 de ani, care se deplasa din sens opus spre Ruse. După coliziune, autocarul a ieşit de pe carosabil, relatează postul public de radio BNR.

Zece persoane au fost rănite în accident, inclusiv persoane cu nume greceşti şi ruseşti, notează BNR. Toţi au fost transportaţi cu răni uşoare la Spitalul Kanev din Ruse. Printre cei răniţi se află şi şoferul autocarului.

Celelalte persoane, cu răni mai uşoare, au fost examinate la faţa locului.

Traficul în zonă a fost deviat.

Acesta este deja al doilea accident pe drumul Ruse-Biala din acest an. Cu o zi înainte, un şofer turc a murit după ce a derapat şi a fost aruncat din maşină.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.