Primarul Kievului Vitali Kliciko a anunţat explozii în capitala ucraineană, iar alerte de raid aerian au fost emise în toată Ucraina vineri dimineaţă, conform CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost explozii în oraş. Apărarea antiaeriană funcţionează. Un alt val de drone se îndreaptă spre Kiev", a scris primarul Vitali Kliciko pe Telegram.

Cu o zi în urmă, o fetiţă, mama ei şi o altă femeie au fost ucise în timpul unui atac cu rachete ruseşti asupra Kievului, după ce adăpostul antiaerian în care s-au grăbit să intre nu s-a deschis, potrivit martorilor oculari, ceea ce a determinat autorităţile locale să deschidă o anchetă, în timp ce cazul din capitală l-a făcut pe primarul din Liov să ordone inspecţii la toate adăposturile aeriene ale celui mai mare oraş din vestul ţării

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.