Guvernul ucrainean a raportat lupte intense în Bahmut şi Soledar, în regiunea estică Donbas, scrie dpa. "Zeci de atacuri" au fost respinse într-o singură zi, a declarat, miercuri, la televiziunea ucraineană, ministrul adjunct al Apărării Hanna Maliar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De fiecare dată când armata rusă avansează, forţele ucrainene răspund imediat cu un contraatac, a explicat ea. 

Potrivit statului major ucrainean, Rusia a continuat să atace cu rachete şi drone iraniene infrastructura în mai multe regiuni ale ţării.

Potrivit autorităţilor din zona Harkov, cinci femei şi doi bărbaţi au fost răniţi în urma atacurilor. Patru locuinţe, două clădiri înalte şi un magazin au fost, de asemenea, avariate de focurile de artilerie, se spune.

Informaţiile nu au putut fi verificate independent.

Rusia a vizat infrastructura energetică a Ucrainei. Numeroase centrale electrice au fost avariate şi există întreruperi de curent în fiecare zi.

Alimentarea a fost întreruptă pentru o vreme în regiunea Kiev, miercuri, ca măsură de precauţie, a spus compania energetică Ukrenerho.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.