Twitter a anunţat marţi că a plasat un avertisment pe un tweet al preşedintelui american Donald Trump, pentru că îi încalcă politica împotriva comportamentului abuziv, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu va exista ‘o zonă autonomă’ în Washington, D.C, atâta timp cât sunt preşedinte. Dacă vor încerca, vor fi întâmpinaţi cu o forţă serioasă”, a scris preşedintele în tweet.

Compania a anunţat, printr-un tweet, că a ascuns tweetul lui Trump în spatele unui avertisment privind ”interesul public”, deoarece este o ameninţare împotriva unui grup identificabil.

Protestatarii anti-rasism au declarat luni ”o zonă autonomă a casei negre”, referindu-se la o zonă din Seattle cunoscută sub numele de zona autonomă Capitol Hill, în faţa bisericii St. John’s, din apropierea Casei Albe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.