Un copil de şase ani a fost salvat, sâmbătă, în provincia Hatay, după 137 de ore sub dărâmături, la câteva zile după cutremurele devastatoare de la începutul săptămânii, informează aa.com.tr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul a fost scos de sub dărâmături din locul unde se prăbuşise un bloc din Antakya. Echipele de salvare şi-au intensificat căutările în locul în care se afla copilul după ce au auzit vocea acestuia. Copilul a fost salvat şi transportat cu ambulanţa la spital.

Pe de altă parte, la Manisa, un cuplu care s-a căsătorit, Berkan Demir şi Dan Jennifer Demir, a renunţat la nuntă, rezumându-se la o ceremonie simplă. În plus, cei doi tineri au donat aurul pe care l-au primit de la invitaţii la ceremonie, acesta ajungând la Semiluna Roşie pentru a ajuta victimele cutremurelor. La nunţile din Turcia există tradiţia ca mireselor să li se dăruiască brăţări de aur sau să li se prindă pe rochie monede de aur.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.