Preşedintele american Donald Trump a fost testat din nou cu privire la noul coronavirus, iar rezultatul testului este negativ, a anunţat Casa Albă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump a fost testat prima oară luna trecută, după ce s-a aflat în contact cu un oficial brazilian care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Într-o scrisoare difuzată de Casa Albă joi, medicul lui Donald Trump, Sean Conley, precizează că şeful statului american a fost testat cu un nou test de depistare rapidă, al cărui rezultat este disponibil în 15 minute.

”El este sănătos şi nu prezintă vreun simptom”, a precizat dr. Conley.

Trump a anunţat că a fost supus celui de-al doilea test, care s-a dovesit negativ, ca şi primul, efectuat în urmă cu peste două săptămâni, relatează AFP.

”Am făcut testul. A fost nevoie de aproximativ 14 minute pentru a avea un rezultat”, a declarat el, la Casa Albă, precizând că testul a fost negativ.

”L-am făcut din curiozitate, pentrua vedea ce viteză are. Este mult mai uşor, al doilea etse mult mai agreabil”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.