Preşedintele american, Donald Trump, şi-a continuat campania împotriva procurorului special Robert Mueller, contestându-l pe Mueller şi pe echipa sa, adăugând că vor ieşi la iveală „eroi” din investigaţie, scrie Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o serie de postări pe Twitter, Trump l-a acuzat pe Mueller că este „un procuror care a luat-o pe calea greşită” şi a adăugat că Mueller şi investigatorii săi „distrug vieţi” prin investigaţia lor.

„Presa care scrie ştiri false îl face pe Bob Mueller un sfânt, când de fapt este exact opusul. El distruge sistemul judiciar pentru că investighează o singură parte, în loc să se uite şi la cealaltă”, a scris Trump. El a continuat: „Vor ieşi la iveală eroi de aici şi nu vor fi Mueller şi gaşca lui de democraţi nervoşi. Uitaţi-vă la trecutul lor şi uitaţi-vă de unde vin. Vânătoarea de vrăjitoare de 30.000.000 de dolari continuă şi nu fac altceva decât să ruineze vieţi”.

Comentariile lui Trump vin la o zi după ce fostul manager de campanie al lui Trump, Paul Manafort, a fost acuzat de Mueller că a minţit în faţa investigatorilor FBI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.