Preşedintele american Donald Trump a declarat că intenţionează să candideze la alegerile din 2020 şi este de părere că nu există niciun candidat al democraţilor nu îl poate învinge, relatează Reuters, citând The Mail on Sunday.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de jurnalistul Piers Morgan dacă va candida în 2020, Trump a răspuns: „Categoric intenţionez. Se pare că toată lumea vrea să o fac”.

El a precizat că nu vede vreun democrat care să-l poat învinge: „Nu văd pe nimeni. Îi ştiu pe toţi şi nu văd pe nimeni”.

Înainte de a părăsi Marea Britanie pentru un summit în Finlanda cu preşedintele rus Vladimir Putin, Trump a încălcat protocolul regal britanic făcând publice detalii ale conversaţiei pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a despre complexitatea Brexitului.

Întrebat dacă a discutat cu regina despre Brexit atunci când s-au întâlnit la Castelul Windsor, vineri, Trump a spus: „Am discutat. A spus, şi are dreptate, că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu s-a gândit cât de complexă va fi... Toată lumea se gândea: ‚Este simplu, suntem alături de ei sau nu sau să vedem ce va fi”.

El a lăudat-o pe regina Marii Britanii. „Este o femeie incredibilă, este foarte ageră, este atât de frunoasă.. Când spun frumoasă – în interior şi în exterior. Aceasta este o femeie frumoasă. Este o persoană foarte specială”.

Întrebat dacă simte că regina l-a plăcut, Donald Trump a răspuns: „Nu vreau să vorbesc în numele ei, însă pot să vă spun că mie mi-a plăcut de ea. De obicei, asta ajută. Mi-a plăcut mult de ea”.

În ceea ce priveşte întâlnirea de luni cu Putin, Donald Trump a fost mai reţinut. „Cred că probabil ne putem înţelege foarte bine. Cineva a întrebat: Sunteţi prieteni sau inamici? Am spus: E prea curând să spun. În acest moment spun că suntem competitori, dar pentru SUA şi sincer Marea Britanie şi alte locuri este un lucru bun să ne înţelegem cu Rusia, China şi toate celelalte locuri, nu este ceva rău. Este un lucru cu adevărat bun”, a spus Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.