Donald Trump a anunţat că nu vrea să amâne alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie, după ce a evocat această ipoteză, şi a subliniat că este îngrijorat în continuare de problemele pe care le-ar putea crea votul prin corespondenţă al unor milioane de alegători, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau nişte alegeri şi un rezultat mult, mult mai mult ca voi”, le-a spus unor jurnalişti locatarul republican al Casei Albe.

”Nu vreau o amânare. Vreau ca alegerile să aibă loc. Însă vreau şi să nu aştept trei luni pentru a descoperi că lipsesc toate buletinele (de vot) şi că alegerile nu spun nimic”, a adăugat el.

Donald Trump a evocat articole recente de presă cu privire la eventuale probleme legate de sosirea târzie a unor buletine de vot cu poşta şi a avertizat că ar putea dura săptămâni de zile, chiar luni, ca o asemenea problemă să fie soluţionată.

”Vreau să se schimbe data (alegerilor)? Nu, dar nu vreau nişte alegeri trucate”, a subliniat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.