Donald Trump a promis să construiască un zid în Colorado, o prioritate în lupta sa împotriva imigraţiei clandestine, însă problema este că acest stat se află în centrul Statelor Unite, între Utah şi Kansas, şi nu la frontiera cu Mexicul, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiţi de ce vom câştiga în New Mexico? Pentru că ei vor securitate la frontieră!”, a tunat locatarul casei Albe la Pittsburgh.

”Iar noi vom construi un zid la frontiera New Mexico şi vom construi un zid în Colorado”, a continuat el, promiţând ”un zid magnific, un zid mare care funcţionează cu adevărat, şi nu veţi putea trece nici pe dedesubt şi nici pe deasupra”.

”Vom construi un zid în Texas şi nu vom construi un zid în Kansas, dar ei vor beneficia de zidurile pe care tocmai le-am menţionat”, a mai spus preşedintele Statelor Unite.

O promisiune-far a campaniei din 2016 a magnatului în domeniul imobiliar, construirea zidului întârzie să se concretizeze. Congresul refuză să deblocheze fondurile necesare finanţării lucrărilor de construcţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.