Fostul preşedinte Donald Trump şi fosta Primă Doamnă Melania Trump anunţă un nou site - 45office.com -, menit să-i ţină în contact cu susţinătorii, care pot să ceară mulţumiri personalizate în urma participării la evenimente, relatează Axios.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Website-ul 45office.com face parte dintr-un efort al lui Trump de a-şi reface prezenţa online, după ce a fost dat afară de pe reţele de socializare în urma atacului sângeros de la 6 ianuarie, la Capitoliu, comentează Axios.

Fostul preşedinte american se ”angajează să apere magnifica moştenire a administraţiei Trump” şi ”să apere programul America First”, se arată pe pagina de primire a site-ului.

Pagina ”Despre” a site-ului face elogiul preşedinţiei Trump, care a creat prăpastii adânci în America, comentează Axios.

Al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a ”lansat cea mai extraordinară mişcare politică din istorie, a detronat dinastii politice şi a înfrânt establishmentul de la Washington”, se arată pe această pagină.

Ea laudă modul în care Trump a gestionat pandemia covid-19 - criticată aspru sâmbătă, la CNN,  de către reprezentanţi ai Grupul de lucru în lupta împotriva covid-19 ai administraţiei lui Joe Biden.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.