Preşedintele american Donald Trump şi-a reluat atacurile la adresa fostului şef al FBI, James Comey şi a spus că acesta, fostul său adjunct şi alţii „au comis multe infracţiuni”, conform New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump  nu a specificat la ce infracţiuni se referă., în primele sale postări pe Twitter după ce a fost difuzat un interviu cu Comey în care acesta vorbea despre primele sale luni sub administraţia lui Trump.

Preşedintele a susţinut că fostul şef al FBI precum şi fostul director adjunct, Andrew G. McCabe şi alţii „au comis multe infracţiuni”. Postarea vine cu doar câteva ore înainte ca avocatul său personal, Michael Cohen, să apară în faţa unui judecător federal în New York în cadrul unei investigaţii pentru o posibilă fraudă bancară.

Trump a criticat şi felul în care Comey a gestionat investigaţia privind felul în care a folosit Hillary Clinton un server privat de email pe vremea când era Secretar de Stat.

În cadrul unui interviu pentru ABC care a durat cinci ore, Comey a declarat că Trump “tratează femeile ca pe nişte bucăţi de carne” şi că “minte constant despre probleme mici şi mari”.

Cu câteva ore înainte ca interviul să fie difuzat, Trump a afirmat că fostul şef FBI a dezvlăuit informaţii clasificate şi a minţit în faţa Congresului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.