Preşedintele american Donald Trump, un obişnuit al schimbărilor repetate în echipa sa apropiată, a anunţat că urmează să aibă loc noi plecări şi a refirmat totodată că preşedinţa funcţionează ca o ”maşină bine unsă”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am trei, patru sau cinci posturi în minte”, a declarat Donald Trump într-un interviu acordat Fox News, difuzat duminică.

”Poate că până la urmă vor fi doar două”, a adăugat el.

Îndemnat să se exprime cu privire la soarta secretarului general al Casei Albe John Kelly, preşedintele american a evocat lucruri care-i plac şi lucruri care nu-i plac.

”Sunt multe lucruri care-mi plac mult în ceea ce face el şi există şi lucruri care nu-mi plac”, a spus şeful Executivului.

”La un moment dat el va vrea să meargă mai departe”, a adăugat el, refuzând să se pronunţe asupra unui calendar în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.