Cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte trei au fost rănite după ce o dronă a lovit o maşină cu civili în satul Pochaevo, în regiunea rusă Belgorod, a declarat luni guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gladkov a dat vina pe forţele armate ucrainene pentru această lovitură. El a precizat într-o postare pe Telegram că persoanele aflate în maşină în momentul loviturii erau muncitori locali din domeniul construcţiilor.

Trei bărbaţi "au murit din cauza rănilor suferite în urma exploziei" care a urmat grevei, iar alte trei persoane au fost spitalizate cu răni provocate de schije, a precizat el.

Anterior, luni, satul Novaya Tavolzhanka din regiunea Belgorod "a fost supus unor tiruri de mortiere din partea forţelor armate ucrainene", a declarat Gladkov.

Ca urmare, doi copii în vârstă de 10 şi 11 ani au fost răniţi şi transportaţi la spitalul local, potrivit lui Gladkov.

CNN precizează că nu poate verifica în mod independent victimele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.